2Bstrong® Coaching

Welkom bij Sylvie Froyen, eigenaar en oprichtster van 2Bstrong® Coaching anno 2014.
Als gediplomeerd Voedingscoach | Lifecoach | Beweegcoach wil ik jou graag inspireren, motiveren en activeren naar een energieker en kwalitatiever leven in Body, Mind & Soul.

Met 2Bstrong® zet je sterke stappen in verandering van je leefstijl,
zo kan jij het maximum uit jezelf halen !


2Bstrong® Coaching is gebaseerd op drie pijlers; Voeding, Beweging & Mindset

Voeding is je medicijn, beweging geeft je cellen zuurstof en je Mindset is key 🔑

Wil jij iets veranderen in je leven? Zijn dat kleine veranderingen of grote veranderingen en op welk vlak? Alles begint met het veranderen van je mindset ! Alles eindigt met de verkeerde mindset, alles begint met de juiste mindset, op elk vlak ! Contacteer mij vrijblijvend.

De beste manier om te starten is door te stoppen met praten en aan de slag te gaan.

Walt Disney

Veel meer dan onze talenten, zijn het onze keuzes die bepalen wie we werkelijk zijn.

J. K. Rowling

Treur niet om wat voorbij is, lach omdat het gebeurd is.

Dr. Seuss

Wat Plato, Aristoteles of Sun Tzu gemeen hebben, naast het feit dat ze al eeuwen dood zijn? Ze stelden doelen – zelfs al in die tijd, jazeker ! Het stellen van doelstellingen komt van de Griekse filosofie. Aristoteles, student van de grote denker Plato, was de eerste die zich achter de oren krabde over iemand aangezet zou kunnen worden tot actie. 

De oplossing? Men heeft simpelweg een doel nodig. En naast dat doel een Coach die jou net dat duwtje in de rug geeft, een stok achter de deur is en samen met jou naar dat doel toewerkt wat wij samen opstellen.


Graag begeleid ik je naar je Persoonlijke doelen voor een energieker en kwalitatiever leven in Body, Mind & Soul. Laten we samen wat opbouwen.