(Re) Start je gezondere leefstijl 2Bstrong

Wat je ook doet, welke leefstijl je voorkeur heeft, welk dieet jou aanspreekt, wat je achtergrond is, wat je lichamelijke conditie is, … Samen met jou vis ik graag uit wat voor jou het beste werkt op korte en lange termijn.

Als voedingsdeskundige ben ik meer dan 15 jaar actief en de laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in koolhydraatbeperkte voeding met meer eiwitten en gezonde vetten. Jou inspireren en ondersteunen in uw beste plan. Ik kan je hier ook wekelijks / 2 wekelijks of 1 keer per maand in ondersteunen als stok achter de deur met een bodyanalyse, wegen en meten, opvolging en planning.

Sinds 1997 ben ik reeds bezig met voeding en het effect van voeding, vooral het effect op de gezondheid. Wij weten allemaal dat snelle koolhydraten, suikers, gluten en fabrieksvoeding niet goed zijn maar de maatschappij maakt het ons moeilijk.

Als je gezonder wil eten is het vaak een stuk directieve spelen in de supermarkt en etiketten analyseren,…. Dit doe ik dagelijks en deel graag de alternatieven met jou zodat je nieuwe dingen ontdekt en deze leefstijl een avontuur zal worden is waarin je niet enkel worteltjes hoeft te knagen.

Vaak is er weinig tijd, te druk, geen gezondere alternatieven (denken we vaak). Zo grijpen we gemakkelijk naar fabriekseten “buikvulling”.

25 j geleden slankte ik 30kilo af door puur en echt te eten met een beperking op Koolhydraten, toevoeging van gezonde vetten en eiwitten en het elimineren van gluten … steeds opnieuw ↪️ zoek ik inspiratie, volg ik cursussen, opleidingen en leer ik bij in deze richting.

Door mijn chronische ziekte (Axiale Spondyloartritis) en intolerantie voor gluten is alternatieven zoeken 👀 in de winkel, recepten aanpassen en een voedingsplan opmaken wat de laagdradige ontstekingen onder controle houd, meer energie geeft, lekkere en gemakkelijke gerechten maken, vinden en delen een passie geworden.

Veel boeken en programma’s zijn bij mij de revue gepasseerd, ik test graag dingen uit. Van vegan, paleo, proteïne dieet tot keto en zelfs het zetmeelhoudende dieet heb ik uitgetest. Niet om af te slanken maar om de voordelen op de algemene gezondheid te ondervinden. Ze hebben allemaal hun goede dingen ♥️ Sonja Kimpen, Pascale Naessens, Sandra Bekkari, Yvonne Lemmers, Niels Bosman, … zelf werk ik graag met mijn eigen mix 2Bstrong met koolhydraatbeperkte gerechten, inspiratie en motivatie. Hiervoor werk ik het liefste met de GOK methode waarin ik jou ook can ondersteunen, coachen en begeleiden als erkende coach.

Als enige erkende GOK (grip op koolhydraten) coach bij Yvonne Lemmers hier in het Belgische limburg wil ik jou graag helpen, motiveren en steunen in een koolhydraatbewuste leefstijl.

Boek je intake gesprek voor een bodyanalyse, een plan van aanpak en SMART doel. Als nieuwe Coachee ontvang je bij je intake de productenwaaier (twv 15,95€) cadeau 🎁 alsook toegang tot mijn eigen receptenbundels, weekmlanners en weekmenus.

Zet je lichaam in standje vetverbranding! In fase 1 van het Grip op koolhydraten (GOK) plan kan je zonder zorgen eten, drinken en recepten maken met de voeding die een groen ✅ Label heeft.

Verbrand lichaamsvet op de moeilijkste plaatsen. Reken af met ongemerkte suikerverslaving. Reset je hormonen. Krijg meer energie! Verminder de laagdradige ontstekingen. Geen honger. Heerlijke maaltijden. Echt eten, puur eten, gemakkelijke recepten met extra ondersteuning van Coach Sylvie

Wist je dat verkeerde voeding dé nummer 1 oorzaak is van hardnekkig vet rond de buik, benen en billen. 

Hoe komt het dat we stelselmatig de verkeerde voeding binnenkrijgen? 

Supermarkten, voedselproducten en zelfs de overheid promoot producten met :

  • Slechte vetten
  • Lege koolhydraten
  • Verborgen suikers
  • Chemische toevoegingen
  • E-nummers

Chronisch slechte voeding eten ligt aan de basis en veroorzaakt dus op grote schaal gezondheidsproblemen zoals : overgewicht, insulineresistentie, laagdradige ontstekingen, leaky gut, hormonale disbalans, Diabetes type-2, oververmoeidheid & stress en hart- en vaatziekten.

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat een gezonder leven begint bij gezondere brandstof te gebruiken. Wil jij graag meer kennis en inzicht in je eigen lichaam ?

Wil jij graag je doel halen en dit ook houden ?

Wil jij graag je leefstijl veranderen op een toffe en inspirerende manier met een handje hulp 🤗

Krijg ondersteuning van ervaringsdeskundige, voedingsdeskundige en leefstijl coach Sylvie.
Samen met jou ga ik op zoek naar de juiste blend in je voedingspatroon en leefstijl afgestemd op uw doel.

Naast een bodyanalyse, receptenboek (ebook) Foodapp, opvolging en coaching kan je altijd vrijblijvend extra ondersteuning en inspiratie halen uit het aanbod van de kookboeken in de shop en volg mij op Instagram en Facebook.

Persoonlijke begeleiding ?

Start nu 🟩

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s